top of page

Larissa Willemse

women gathering-133.jpg

Diep van binnen voel ik een roeping om mijn steentje bij te dragen aan het creëren van een gezondere en vitalere generatie.
 

Jarenlang heb ik me op verschillende manieren ingezet om mensen te helpen. Het begon op mijn 18e toen ik als militair vrijwillig in dienst ging en werd uitgezonden naar Afghanistan. Daar was ik Medic bij de medische dienst en hielp ik de lokale bevolking en de militairen op
uitzending.

Op mijn 23e ben ik gestopt als militair om vervolgens te starten aan de 3-jarige deeltijdopleiding tot verpleegkundige. Ondanks dat ik jarenlang mijn ervaring heb opgedaan in verschillende zorgsectoren, merkte ik al snel dat ik niet bezig was met het bevorderen van vitaliteit bij mensen, maar vooral betrokken was bij symptoombestrijding. 
 

Ik ben me gaan omscholen tot Natuurvoedingskundige en zo ontstond mijn nieuwe levensmissie om de huidige en volgende generatie weer vitaal te krijgen door de juiste voeding. Mijn doel is om jou de regie over jouw gezondheid terug te geven. Ik wil je graag herinneren aan
de oeroude kennis van natuurvoeding, zodat ook jij weer in je oorspronkelijke kracht kunt komen en precies zoals de natuur het bedoeld heeft, weer thuis kunt komen bij jezelf.

bottom of page